Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op het gebruik van de website Jandedakman.nl (“Website”) die wordt beheerd door Jandedakman (“Bedrijf,” “wij,” “ons,” of “onze”). Door onze Website te bezoeken of te gebruiken, stemt u in met deze Voorwaarden.

Intellectueel Eigendom

De inhoud van onze Website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, en andere materialen, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en auteursrechtwetten. U mag deze materialen niet reproduceren, verspreiden, wijzigen, of op enigerlei wijze gebruiken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Gebruik van de Website

U stemt ermee in om onze Website alleen voor wettige doeleinden te gebruiken en geen acties te ondernemen die de werking, beveiliging, of integriteit van onze Website kunnen schaden. U mag geen ongeoorloofde toegang verkrijgen tot delen van onze Website, systemen, of netwerken. We behouden ons het recht voor om de toegang tot onze Website op elk moment en om welke reden dan ook te weigeren.

Links naar Andere Websites

Onze Website kan links bevatten naar websites van derden die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken, of veiligheidsmaatregelen van deze websites. Het opnemen van dergelijke links impliceert geen goedkeuring of associatie met de betreffende websites.

Wijzigingen in de Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina worden geplaatst. We raden u aan om deze pagina regelmatig te controleren op updates.

Contact Opnemen

Als u vragen, opmerkingen of opmerkingen heeft over deze Voorwaarden, neem dan contact met ons op via:

  • E-mail: info@Jandedakman.nl
  • Telefoon: 06-68541242
  • Adres: Provincialeweg 1, 9465 TW Anderen, Nederland

Laatst bijgewerkt: [Invoegen Datum]

 

Offerte aanvragen

Klaar voor verandering? Vraag vandaag nog een offerte aan.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kies Eigendomstype (Optioneel)

Andere hulp nodig?

Neem gerust contact op voor overige vragen Neem Contact Op