Geef de charme en bescherming van uw huis een boost

Upgrade uw huis met de coatings van Jandedakman. Verbeter onmiddellijk de schoonheid, verhoog de bescherming en verhoog de waarde van onroerend goed. Eenvoudig, effectief, transformatief. Begin nu met de make-over van uw huis!

Gelukkig
Gebouw
+ 0
Jarenlang
Onderhoudsvrij
+ 0
Verhoging
Van Waarde
+ 0 %

Vraag een gratis offerte aan

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kies Eigendomstype (Optioneel)

Bescherm uw vastgoedinvestering

Heeft u als vastgoedeigenaar of makelaar in Nederland voortdurend te maken met onderhoudsproblemen? Of het nu gaat om woningen of commercieel vastgoed, de uitdagingen op het gebied van onderhoud kunnen overweldigend zijn. Lekkende daken, verweerde gevels en dalende vastgoedwaarde zijn veelvoorkomende zorgen. Onze geavanceerde coatingoplossingen bieden een betrouwbare manier om uw investering veilig te stellen en u te ontlasten.l

 • check icon

  Lekkende daken veroorzaken waterschade en structurele problemen.

 • check icon

  Verweerde gevels verminderen de aantrekkelijkheid van de gevel.

 • check icon

  Stijgende energiekosten door slechte isolatie.

 • check icon

  Vervagende verf en verkleuring beïnvloeden de esthetiek van het onroerend goed.

 • check icon

  Structurele schade door barre weersomstandigheden.

 • check icon

  Ongedierte wordt aangetrokken door verslechterende oppervlakken.

 • check icon

  Verminderde vastgoedwaarde en verkoopbaarheid.

 • check icon

  Stress en angst bij onderhoudstaken aan onroerend goed.

Uw vertrouwde
dakdekkersleverancier

Bij Jandedakman zijn we meer dan alleen een dakdekkersbedrijf: wij zijn uw partners in de bescherming van eigendommen. Met jarenlange ervaring in het bedienen van particuliere en commerciële klanten in Nederland, begrijpen wij de unieke uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. Ons team van bekwame professionals streeft ernaar service van topkwaliteit te leveren,

SNEL & EFFICIËNT

Ervaar een snelle uitvoering zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze doorgewinterde experts voltooien de taken en zorgen ervoor dat aan elk detail van uw behoeften wordt voldaan.

Icon

BUDGETVRIENDELIJK

Geniet van eersteklas services tegen een onverslaanbare prijs. Kwaliteit en betaalbaarheid harmoniëren in onze kosteneffectieve dienstverlening.

Read More
Icon

BETROUWBARE DIENST

Reken op een betrouwbare, professionele service afgestemd op uw wensen. Onze experts analyseren en leveren stabiele oplossingen zonder gedoe of werk.

Read More
Icon

Ontdek onze projecten

Blader door ons portfolio met oplossingen voor zowel dak- als gevelcoating. Bekijk uit de eerste hand de transformerende resultaten die we hebben bereikt voor woningen en commercieel vastgoed in heel Nederland

Tevreden klanten spreken zich uit:

Ontdek waarom onze klanten van ons houden! Lees nu hun getuigenissen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of u nu een woon- of bedrijfspand heeft, onze diensten geven nieuw leven aan het dak en de gevel van uw pand

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Op zoek naar een betrouwbare Dak- & Gevelaannemer in Nederland?

Of u kunt contact met ons opnemen via whatsapp

Jandedakman, gevestigd in Anderen, Drenthe, Nederland, is een toonaangevende commerciële en industriële specialist op het gebied van dakbedekking en gevelcoating.

F.A.Q

Jandedakman is gespecialiseerd in het verbeteren en beschermen van de buitenkant van gebouwen met onze hoogwaardige gevelcoatingoplossingen. Ons deskundige team zorgt voor langdurige resultaten die uw eigendommen verfraaien en beschermen.

Dakcoating verlengt de levensduur van uw dak door een beschermende barrière te bieden tegen weersschade, UV-straling en vocht. Het verbetert ook de energie-efficiëntie en verbetert de algehele esthetiek van uw woning.

Jandedakman bedient zowel woningen als bedrijfspanden door heel Nederland. Of u nu eigenaar bent van een huis, bedrijf of onroerend goed beheert, onze coatingdiensten zijn afgestemd op uw behoeften.

Ja, Jandedakman biedt scherpe tarieven voor onze hoogwaardige coatingdiensten. Wij geloven in het bieden van waar voor uw geld en zorgen ervoor dat onze klanten de best mogelijke resultaten krijgen binnen hun budget.

Als u een adviesgesprek wilt plannen of een offerte wilt aanvragen voor onze gevel- of dakcoatingdiensten, kunt u eenvoudig contact opnemen met ons vriendelijke team via telefoon of e-mail. Wij bespreken graag uw projectvereisten en geven u persoonlijk advies.

Offerte aanvragen

Klaar voor verandering? Vraag vandaag nog een offerte aan.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kies Eigendomstype (Optioneel)

Andere hulp nodig?

Neem gerust contact op voor overige vragen Neem Contact Op