Onze diensten

Dak Reiniging

Onze gespecialiseerde dakreinigingsdienst houdt uw woning in topconditie door effectief vuil, algen en mos aan te pakken. Jandedakman biedt een gedegen, persoonlijke aanpak voor duurzame bescherming.

Is uw dak beschermd?

Onze gespecialiseerde dakreinigingsdienst heeft tot doel de structurele integriteit en visuele aantrekkingskracht van uw woning te behouden. Omdat we erkennen dat een schoon dak meer is dan een cosmetische verbetering, bieden we uitgebreide oplossingen om de ophoping van vuil, algen en mos, die na verloop van tijd daken kunnen aantasten, tegen te gaan. Onze algemene dakreinigingsdiensten bieden een effectieve oplossing voor woningen en commerciële eigendommen in Nederland, waarbij potentiële schade en lekkages worden aangepakt en de algehele esthetiek van uw investering wordt verbeterd. Wij begrijpen dat een goed onderhouden dak aanzienlijk bijdraagt aan de uitstraling en levensduur van uw woning.

Wat Jandedakman onderscheidt is onze toewijding aan een gedegen en persoonlijke aanpak. Naast oppervlaktereiniging voert ons deskundige team diepgaande dakinspecties uit om specifieke problemen te identificeren. Hierdoor kunnen wij onze milieuvriendelijke schoonmaakmethoden afstemmen op de unieke uitdagingen van het Nederlandse klimaat. Ons zorgvuldige proces zorgt ervoor dat uw dak er niet alleen schoon uitziet, maar ook beschermd is tegen de elementen, waardoor langdurige bescherming wordt geboden. Met Jandedakman.nl is uw dak niet alleen een visueel bezit; het is een schild tegen mogelijke achteruitgang en draagt bij aan een veilige en duurzame leefomgeving.

Waarom kiezen voor professionele dak reiniging?

 • check icon

  Lelijke vlekken en vlekken:

  Donkere vlekken of vlekken op uw dak duiden op algen- of organische groei, waardoor de schoonheid van uw eigendom afneemt en mogelijke schade wordt veroorzaakt als u deze negeert.

 • check icon

  Mos- en korstmosgroei:

  Mos of korstmos op uw dak duidt op een vochtige omgeving die de achteruitgang van het materiaal versnelt. Snel handelen kan schade voorkomen.

 • check icon

  Organisch Gebonden Systeem:

  Verstopte dakgoten met vuil duiden erop dat het dak moet worden schoongemaakt, waardoor waterschade en dure reparaties worden voorkomen.

 • check icon

  Korrelverlies:

  Asfaltshingles die korrels verliezen, kunnen tot dakproblemen leiden. Als u korrels in goten aantreft, is het tijd voor onderhoud.

Verschillende soorten Dak Reiniging:

 1. Hogedrukreiniging:

  Door gebruik te maken van water onder druk kan deze methode ervoor zorgen dat dakspanen sneller verouderen en kan de garantie komen te vervallen. Niet aanbevolen door fabrikanten vanwege mogelijke schade.

 2. Chemische of niet-drukreiniging:

  Hierbij worden chemicaliën gespoten (bijvoorbeeld natriumhydroxide) om algen te verwijderen. Beschadigt de lijm van dakspanen en kan omliggende planten beschadigen, waardoor dode plekken ontstaan.

 3. Lagedrukwas:

  Het balanceert elementen van hogedruk- en chemische wasbeurten en maakt gebruik van ARMA-goedgekeurde reinigingsmiddelen. Aangebracht met een lagedrukslang reinigt het effectief zonder schade te veroorzaken.

 4. Milieuvriendelijke oplossingen:

  Deze aanpak maakt gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zorgt voor een effectieve dakreiniging zonder het ecosysteem te schaden. Het is een duurzame en verantwoorde keuze voor het behoud van een schoon dak.

Hoe wij werken

01

Evaluatie en reiniging van het dak

Onze experts beoordelen de staat van uw dak en identificeren eventuele problemen. Vervolgens reinigen we het oppervlak en verwijderen vuil om een optimale hechting te garanderen.

02

Nauwkeurige coating toepassing

Wij pakken eventuele schade of lekkages aan en voeren noodzakelijke reparaties uit. Indien nodig wordt een primer aangebracht, waardoor de hechting wordt verbeterd en een duurzame coating ontstaat.

03

Nauwkeurige coating toepassing

Met behulp van geavanceerde technieken brengen we de gekozen dakcoating nauwgezet aan, waardoor een naadloze en beschermende afwerking wordt gegarandeerd met toonaangevende precisie.

04

Uitharding en kwaliteitsinspectie

Na het aanbrengen van de coating laten we uitharden. Onze experts voeren een eindinspectie uit, zorgen voor een correcte toepassing en voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen voor duurzame bescherming.

Wat krijg je

 • check icon

  Verhoogde uitstraling:

  Een schoon dak verbetert de algehele esthetiek van uw woning aanzienlijk, waardoor de uitstraling ervan meteen wordt vergroot. Dit is vooral van cruciaal belang voor degenen die de verkoop van onroerend goed overwegen, omdat een aantrekkelijk dak de marktwaarde ervan aanzienlijk kan verhogen.

 • check icon

  Verbeterde energie-efficiëntie:

  Opgehoopt vuil, puin en organische groei op het dak absorberen warmte, waardoor de temperaturen op zolder en binnenruimtes stijgen. Door het verwijderen van deze lagen dragen onze dakreinigingsdiensten bij aan een verbeterde energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere koelingskosten tijdens de warme zomermaanden.

 • check icon

  Proactief onderhoud:

  Regelmatige dakreiniging maakt het vroegtijdig opsporen en oplossen van kleine problemen mogelijk, waardoor wordt voorkomen dat deze escaleren tot grote problemen. Deze proactieve aanpak kan u op de lange termijn aanzienlijk geld besparen door dure dakreparaties of de noodzaak van volledige vervanging te voorkomen.

 • check icon

  Gezondheid en veiligheid:

  Algen, mos en andere organische groei op het dak kunnen gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, waarbij sporen vrijkomen die ademhalingsproblemen of allergieën kunnen veroorzaken. Onze dakreinigingsdiensten creëren een veiligere en gezondere leefomgeving voor u en uw dierbaren.

Veel Gestelde Vragen

Meestal elke 1-3 jaar, maar als u problemen zoals algen of mos opmerkt, overweeg dan om eerder schoon te maken.

Nee, als het met zorg door professionals wordt gedaan, behoudt het de integriteit en levensduur van uw dak.

Niet aangeraden. Professionals beschikken over de benodigde kennis, gereedschappen en veiligheidsmaatregelen voor een effectieve en veilige dakreiniging.

Controleer op donkere plekken, mos, verstoppingen of korrelverlies. Als u problemen opmerkt, overweeg dan een professionele dakreiniging.

Heb je een vraag?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Waarom bij ons werken?

SNEL & EFFICIËNT

Ervaar een snelle uitvoering zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze doorgewinterde experts voltooien de taken en zorgen ervoor dat aan elk detail van uw behoeften wordt voldaan.

Icon

BUDGETVRIENDELIJK

Geniet van eersteklas services tegen een onverslaanbare prijs. Kwaliteit en betaalbaarheid harmoniëren in onze kosteneffectieve dienstverlening.

Read More
Icon

BETROUWBARE DIENST

Reken op een betrouwbare, professionele service afgestemd op uw wensen. Onze experts analyseren en leveren stabiele oplossingen zonder gedoe of werk.

Read More
Icon
Neem contact op

Laten we praten en kijken hoe we uw huis tot leven kunnen brengen

Offerte aanvragen

Klaar voor verandering? Vraag vandaag nog een offerte aan.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kies Eigendomstype (Optioneel)

Andere hulp nodig?

Neem gerust contact op voor overige vragen Neem Contact Op