Onze diensten

Gevel Coating

Geef uw pand een make-over met onze Gevel coating diensten – esthetiek, bescherming en duurzaamheid gegarandeerd. Ons deskundige team staat voor kwaliteit en tijdige oplevering.

Wat is Gevel Coating?

Transformeer uw pand met onze Gevelcoatingdiensten, ontworpen om esthetiek te verbeteren, bescherming te bieden tegen weerelementen en duurzaamheid te waarborgen. Ontdek de kracht van Gevelcoating bij het behouden van de buitenkant van uw pand. Ons deskundige team is gespecialiseerd in het renoveren van gebouwgevels, met projectbeheer vanaf de beoordeling van de vereisten tot de uiteindelijke oplevering. Met een focus op kwaliteit, esthetiek en het nakomen van deadlines garanderen we resultaten die aan uw behoeften voldoen. Naast waterdichte oplossingen bieden we innovatieve typen Gevelcoating, elk afgestemd op specifieke eisen en met unieke voordelen.

Waarom Kiezen voor Gevelcoating?

 • check icon

  Langdurige Bescherming:

  Ons organisch gebonden systeem biedt blijvende bescherming tegen luchtverontreinigingen, ideaal voor stedelijke en industriële gebieden.

 • check icon

  Vochtbestendigheid:

  Het siliconensysteem houdt gevels droog, voorkomt schade door vochtdoorsijpeling en biedt effectieve bescherming tegen luchtverontreinigingen.

 • check icon

  Historisch Behoud:

  Ons silicaten systeem is ideaal voor het renoveren van historische gebouwen, met weerbestendigheid en waterdampdoorlaatbaarheid.

 • check icon

  Technologie Tegen Verontreiniging:

  Zorgt voor minimaal vuil, hoge wittint en kleurstabiliteit, bestrijdt verkleuring en vervuiling in industriële omgevingen.

Ontdek onze Gevel Coating Types

 1. Organisch Gebonden Systeem:

  Langdurige bescherming voor stedelijke en industriële gebieden.

 2. Siliconensysteem:

  Effectieve vochtbestendigheid en waterdampdiffusie.

 3. Silicaatsysteem:

  Ideaal voor historische gebouwen, met weerbestendigheid en dampdoorlaatbaarheid.

 4. Technologie Tegen Verontreiniging:

  Minimaal vuil met de unieke technologie van Evocryl 200.

Hoe wij werken

01

Evaluatie en selectie

Evalueer de behoeften van uw gebouw grondig en selecteer het geschikte coatingsysteem. Wij identificeren knelpunten en bepalen de beste oplossingen op maat van uw gevel.

02

Strategische kleurkeuze

Na verloop van tijd kan buitenverf op commerciële eigendommen vervagen, barsten en loslaten. Ons hercoatingproces garandeert een mooi en soepel gebouw, waarbij zeer beschermende coatings worden aangebracht die geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden.

03

Strategische kleurkeuze

Het kiezen van de juiste kleur is essentieel voor de esthetische aantrekkingskracht en de afstemming van uw merk. Onze deskundige hulp, gratis monsters ter plaatse en digitale mock-ups vereenvoudigen het kleurbesluitvormingsproces voor een visueel aantrekkelijk en professioneel merkgebouw.

04

Reiniging en bescherming

Zelfs met de perfecte kleur is netheid belangrijk. Onze industriële reinigingsservice verwijdert vuil, resten en verontreinigende stoffen, waardoor het uiterlijk van uw gebouw wordt verbeterd. Het aanbrengen van de geselecteerde gevelcoating zorgt voor een optimale hechting en bescherming tegen toekomstige beschadigingen, gevolgd door een kwaliteitscontrole.

Wat krijg je

 • check icon

  Duurzaamheid:

  Verleng de levensduur van uw pand met blijvende bescherming.

 • check icon

  Verbeterde Esthetiek:

  Maak een positieve indruk met goed onderhouden gevels.

 • check icon

  Weerbestendigheid:

  Bescherm tegen omgevingsstress en voorkom structurele schade.

 • check icon

  Vochtbescherming:

  Verdedig tegen vochtgerelateerde problemen en behoud een droge en schone gevel.

 • check icon

  Eenvoudig Onderhoud:

  Profiteer van minimaal onderhoud met technologie tegen verontreiniging, waardoor uw gevel fris blijft.

Veel Gestelde Vragen

A: Onze coatings zijn ontworpen voor langdurige bescherming en garanderen duurzaamheid en een duurzame esthetische aantrekkingskracht.

A: Ja, het siliconensysteem biedt uitstekende waterafstotendheid en is effectief in verschillende klimatologische omstandigheden.

A: Ja, onze coatings zijn veelzijdig en kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht, waardoor universeel gebruik wordt gegarandeerd.

A: De conserveringsbehoeften variëren, maar ons silicaatsysteem biedt langdurige bescherming, waardoor de frequentie van toepassingen wordt verminderd.

Heb je een vraag?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Waarom bij ons werken?

SNEL & EFFICIËNT

Ervaar een snelle uitvoering zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze doorgewinterde experts voltooien de taken en zorgen ervoor dat aan elk detail van uw behoeften wordt voldaan.

Icon

BUDGETVRIENDELIJK

Geniet van eersteklas services tegen een onverslaanbare prijs. Kwaliteit en betaalbaarheid harmoniëren in onze kosteneffectieve dienstverlening.

Read More
Icon

BETROUWBARE DIENST

Reken op een betrouwbare, professionele service afgestemd op uw wensen. Onze experts analyseren en leveren stabiele oplossingen zonder gedoe of werk.

Read More
Icon
Neem contact op

Laten we praten en kijken hoe we uw huis tot leven kunnen brengen

Offerte aanvragen

Klaar voor verandering? Vraag vandaag nog een offerte aan.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kies Eigendomstype (Optioneel)

Andere hulp nodig?

Neem gerust contact op voor overige vragen Neem Contact Op