Onze diensten

Dakgoot reinigen

Bent u het beu om met verstopte dakgoten te kampen? Zoek niet verder dan Jandedakman voor de beste dakgootreinigingsdienst van Nederland. Ons team van professionals begrijpt hoe belangrijk het is om schone en efficiënte dakgoten te onderhouden om uw huis tegen waterschade te beschermen.

Als huiseigenaar herkent u wellicht de noodzaak om uw dakgoten regelmatig schoon te maken en te inspecteren. Het kan echter een uitdaging zijn om de tijd en energie te vinden om deze taak aan te pakken. Dat is waar wij in beeld komen. Met onze expertise en gespecialiseerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw dakgoten grondig worden gereinigd en vrij zijn van vuil.

Wanneer u kiest voor onze dakgootreiniging, kunt u er zeker van zijn dat uw woning in goede handen is. We doen er alles aan om u een uitgebreide schoonmaakervaring te bieden, inclusief het inspecteren van de staat van uw dakgoten en het geven van waardevolle onderhoudstips. Ons doel is niet alleen om eventuele verstoppingen op te ruimen, maar ook om de gezondheid en functionaliteit van uw dakgootsysteem op lange termijn te garanderen.

Of uw dakgoten nu gevuld zijn met bladeren, twijgen of ander vuil, ons team beschikt over de vaardigheden en middelen om de klus efficiënt uit te voeren. Met onze professionele dakgootreinigingsservice kunt u er gerust op zijn dat uw huis beschermd is tegen waterschade veroorzaakt door verstopte dakgoten.

WAAROM MOET U UW GOTEN REINIGEN?

Om deze problemen te voorkomen is regelmatig onderhoud van uw dakgootsysteem cruciaal. Door routinematige dakgootreiniging en -inspecties in te plannen, kunt u ervoor zorgen dat uw dakgoten vrij blijven van vuil en in optimale staat blijven, waardoor uw eigendommen worden beschermd tegen mogelijke schade. Hier zijn veelvoorkomende gootgerelateerde problemen waar u op moet letten:

 • check icon

  Verstoppingen en verstoppingen

 • check icon

  Schade aan dak en gevelbeplating

 • check icon

  Kelderoverstroming

 • check icon

  Fundering erosie

 • check icon

  Plaagbesmettingen

De dakgootreinigingsdiensten zijn geschikt voor zowel woningen als commerciële panden en passen zich aan de specifieke behoeften en hoogtes van elk vastgoed aan.

 • Commerciële dakgootreiniging: essentieel voor het behoud van de integriteit van instellingen zoals restaurants, hotels, scholen en kantoren, waarbij schone dakgoten en dakgoten de fundering beschermen.
 • Huishoudelijke dakgootreiniging: op maat gemaakt voor huiseigenaren die op zoek zijn naar onberispelijke dakgoten en optimale resultaten in woonomgevingen.
 • Dakgotenreiniging op hoog niveau: deze dienst richt zich op hogere constructies, zoals gebouwen van vier verdiepingen, en maakt gebruik van gespecialiseerde apparatuur en bekwame teams om puin snel en veilig te verwijderen.

Hoe wij werken

01

Opruiming van dakafval

Met behulp van verlengstokken of krachtige luchtblazers verwijdert Jandedakman bladeren, eikels en stokken van uw dak en bereikt alle gebieden, inclusief valleien en achter schoorstenen.

02

Precisiegootreiniging

Ons team verwijdert nauwgezet zwaar afval met de hand uit de dakgoten, zorgt voor een grondige reiniging en plaatst het in emmers voor verwijdering.

03

Precisiegootreiniging

Met krachtige handblowers en tuinslangspoeling elimineren we het resterende vuil, waarbij we ons concentreren op kleinere deeltjes om de goot schoon te houden zonder vlekken.

04

Regenpijpinspectie en -opruiming

Elke regenpijp ondergaat strenge tests om een vrije doorgang te garanderen. Indien verstopt, gebruiken onze ervaren bemanningen een slang- of tuinslangspoeling om de verstopping te ontstoppen, waardoor een optimale functionaliteit wordt gegarandeerd.

Wat krijg je

Veel Gestelde Vragen

Heb je een vraag?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Waarom bij ons werken?

SNEL & EFFICIËNT

Ervaar een snelle uitvoering zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze doorgewinterde experts voltooien de taken en zorgen ervoor dat aan elk detail van uw behoeften wordt voldaan.

Icon

BUDGETVRIENDELIJK

Geniet van eersteklas services tegen een onverslaanbare prijs. Kwaliteit en betaalbaarheid harmoniëren in onze kosteneffectieve dienstverlening.

Read More
Icon

BETROUWBARE DIENST

Reken op een betrouwbare, professionele service afgestemd op uw wensen. Onze experts analyseren en leveren stabiele oplossingen zonder gedoe of werk.

Read More
Icon
Neem contact op

Laten we praten en kijken hoe we uw huis tot leven kunnen brengen

Offerte aanvragen

Klaar voor verandering? Vraag vandaag nog een offerte aan.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kies Eigendomstype (Optioneel)

Andere hulp nodig?

Neem gerust contact op voor overige vragen Neem Contact Op